U bent hier: Home » Disclaimer

Disclaimer en auteursrecht

 1. Aansprakelijkheid
  Deze website van Kokkerie Kook- en Tafelgerei is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het gebeuren dat de website onjuiste en/of onvolledige informatie bevat en verstrekt.
  Kokkerie Kook- en Tafelgerei en haar werknemers zijn niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de website, ook niet voor het bestaan van virussen en/of – andere – schadeveroorzakende programmatuur op de website en ook niet voor – ander – schadeveroorzakend gebruik van de website.
 2. Koppelingen
  Aan deze website kunnen, door middel van hyperlinks, websites van anderen verbonden zijn. Daardoor kan Kokkerie Kook- en Tafelgerei u aanvullende informatie verstrekken. Kokkerie Kook- en Tafelgerei en haar werknemers zijn niet verantwoordelijk voor de op deze wijze met haar website verbonden websites.
 3. Toepasselijk recht
  Het bezoeken van deze website wordt beheerst door Nederlands recht.

  Kokkerie Kook- en Tafelgerei heeft het recht om de voorwaarden in deze disclaimer en het privacystatement geheel of gedeeltelijk in te trekken, te wijzigen en/of aan te vullen. Wijzigingen gelden direct nadat deze – op de website - zijn gepubliceerd.
 4. Auteursrecht
  De inhoud van deze website, zoals teksten, buttons, logo’s, grafische elementen en software is eigendom van Kokkerie Kook- en Tafelgerei of haar licentiegevers en is beschermd onder Nederlandse en internationale copyrightwetgeving. De samenstelling, de inhoud en de structuur van de content op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze inhoud mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kokkerie Kook- en Tafelgerei.

Kokkerie Nieuws

sluiting winkel

VANAF ZATERDAG 18 november 2017 is (na 34 jaar)  onze   W INKELDEUR DEFINITIEF GESLOTEN.

Gepubliceerd op: 20/11/2017

Lees meer

Kokkerie Kook- en Tafelgerei
Zeugstraat 2a
2801 JC Gouda
tel: 0182 529625 tot 1 jan. 2018
e-mail: info@kokkerie.nl