U bent hier: Home » Over Kokkerie

KOKKERIE Kook- en Tafelgerei - Al meer dan 30 jaar dé winkel voor kookliefhebbers!

Afbeelding Karakteristiek pand aan de Zeugstraat in Gouda. (vestiging Kokkerie Kook- en Tafelgerei)Wie op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen rondom het koken kan eigenlijk niet om Kokkerie Kook- en Tafelgerei heen. De kookwinkel in het karakteristieke pand op de Zeugstraat te Gouda volgt de trends op koken en eten nauwgezet. Maar ook voor liefhebbers van de traditionele keuken is Kokkerie het adres om eens lekker rond te snuffelen.

Sinds de dag dat Kokkerie haar deuren opende in 1984, is er op kookgebied veel veranderd. Toen was het meer een functionele bezigheid, eten moest men nu eenmaal. De vrouw stond in de keuken achter het fornuis en het gezin wachtte tot het eten op tafel gezet werd. Tegenwoordig is koken voor velen ‘een passie’ en ‘trendy’.  Het is een sociale bezigheid geworden, waarbij men het leuk vindt te koken met het gezin, de familie of vrienden. De commercie heeft daar natuurlijk behoorlijk op ingespeeld. Het aanbod in kookprogramma’s bij tv stations is divers en fabrikanten hebben de laatste jaren hun kookgerei en hulpmiddelen uit de professionele keuken op een uitstekende manier aangepast aan huishoudelijk gebruik.

Trends, design & kwaliteit - Kokkerie anno 2014

Nieuwe ontwikkelingen zorgen steeds weer voor nieuwe producten. Naast het vaste assortiment pannen, serviezen, bestek en andere kookartikelen, heeft Kokkerie een wisselende collectie die uitnodigt om eens lekker rond te neuzen.  Van seizoenartikelen en designontwerpen tot keukenmachines, waterkokers en broodroosters. Liefhebbers van design komen ruimschoots aan hun trekken met de merken Alessi Fruit- slaschalen enz.,  Iittala glas- serviesgoed, Bredemeijer dubbelwandige theepotten en glazen KAI-, Wusthofmessen,  Demeyere kookpannen, Magimix-, Bamix keukenmachines, Rosle kookgerei en Le Creuset braad-stoof-sudderpannen en Les Forgées.

Tegenwoordig hebben wij veel Gadgets voor in het huis beschikbaar in onze (web)winkel.

Website/webshop

Ook Kokkerie is sinds jaar en dag te vinden op internet. Sinds 19 mei 2011 heeft Kokkerie in samenwerking met Fris & Nieuw, bureau voor communicatie//ontwerp//internet te Reeuwijk een  website ontwikkeld die weer helemaal voldoet aan de huidige tijd en de nieuwe ontwikkelingen van Kokkerie. Wij hopen dat u aan onze webwinkel een hoop plezier beleefd en vooral dat u kunt vinden wat u zoekt!

Kokkerie Nieuws

sluiting winkel

VANAF ZATERDAG 18 november 2017 is (na 34 jaar)  onze   W INKELDEUR DEFINITIEF GESLOTEN.

Gepubliceerd op: 20/11/2017

Lees meer

Kokkerie Kook- en Tafelgerei
Zeugstraat 2a
2801 JC Gouda
tel: 0182 529625 tot 1 jan. 2018
e-mail: info@kokkerie.nl